הורות יצירתית שמאמינה בילדים

לא פשוט בתקופה של היום לגדל אותם ולזכור תוך כדי, להנות מכל רגע. אם עוצרים רגע ונזכרים שהם בעצם הכי חשובים ושהם גדלים כל כך מהר נבין שיש להתענג על כל רגע. ילדיסקו- הבלוג הכי שובב בסביבה מנסה לשנן לעצמו ולכם את זה בדיוק. יצירה, השראה, רעיונות והמלצות שיעשו לכם את ההבדל.



יום חמישי, 21 במאי 2009

שניצל אליפות - מתכון טעים (best schnizel )



לכל אחד יש מתכון לשניצל, ויש אלף דרכים להכינו. וינאי, עבה, דפוק דק דק, במרינדה כזו או אחרת. נכון שזה נורא טריוויאלי, אבל הנה מתכון לשניצל (המאכל הלאומי שלנו, לא?) שאף אחד לא נשאר אליו אדיש וילדים יוצרים מועדני מעריצים עבורו.

"סודו" של השניצל טמון במישרה ובמשך ההשריה של נתחי העוף. יותר שמן =  טעים ורך יותר. עדיף יותר משעתיים -שלוש ורצוי לילה במקרר. אבל אל יאוש, גם זמן קצר יותר יניב שניצל טעים.

אין לי מתכון עם אין כמויות מדוייקות, הכל לפי הרגש, הטעם והנסיון (אחרי פעמיים תבינו את המינונים שטובים לכם)

משרה ל-1 ק"ג נתחי חזה עוף
3 כפות חרדל דיז'ון
1 כף דבש
1 ביצה טרופה
4 שום כתוש או 2-3 כפיות אבקת שום
מערבבים הכל יחד ונותנים לנתחי חזה העוף לנוח כ- 3 שעות

לטיגון, רצוי להשתמש בפנקו (פרורי לחם יפניים)

בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts with Thumbnails