זהו, החופש ה- גדול כאן. כמחוות אהבה לכם - קוראי ילדיסקו, תאטרון התיבה המשגע של גל ויניב מפנק אותכם ב - 4 זוגות כרטיסים להצגה המופלאה - "דרקון של דמיון". זו הצגה מופלאה על חברות הנרקמת בין שני ילדים ביום קיץ אחד, בחופשת הקיץ.
תיבת תיאטרון ירוקה אחת ושני סודות גדולים מפגישים ילד וילדה ביום קיץ אחד בחופש הגדול. יחד הם יוצאים למסע דמיוני לתוך היער השחור, שטים בנהר הכפור, עפים עם מכשפה ומחפשים את אמא דרקונה. יואב ואביגיל מגלים דרכים חדשות להתמודדות עם סודות ופחדים, בדידות וחברות. הצגה צבעונית, מלאה הומור ומתובלת בחרוזים.
אם תרצו לקרוא על הכייפים שאנחנו עשינו בשבת אחת קסומה של הצגה ובילוי במוזיאון - צאו איתנו לתרבות טובה.
פרטים טכניים - שכדאי לדעת
ההצגה תתקים בשבת הקרובה, 9/7/2011 | בשעה 11:30 | במוזיאון ת"א לאומנות (שד' שאול המלך 27) | מתאים לגיאלי 4 -8 | משך ההצגה כ- 50 דק'
אירוע דרקון בפייסבוק | רוצים לצפות בטעימה מההצגה - לחצו כאן
נו, אז איך מקבלים כרטיסים
- נרשמים לעידכונים במייל מתאטרון התיבה או הופכים לחברים בפייסבוק של גל- תאטרון התיבה. אל דאגה, מיילים מועטים עם מידע והטבות שוות
- .השאירים תגובה כאן בבלוג, ומספרים לנו מה אתם אוהבים לעשות בחופש הגדול עם הילדים
**אנא ציינו שם + אות ראשונה של שם משפחה בתגובה**
מגדילים את סיכויים הזכייה
כל אחת מ-2 האופציות, מאפשרת השארת תגובה נוספת בבלוג, בכך אתם מעלים את סיכויי הזכייה
- פרסמו את ההצגה/הגרלה בקרב חברים כולל לינק להגרלה: בפייסבוק/ בבלוג/ פורום - והשאירו את הלינק בתגובה
- שלחו מייל לחברים וצרפו גם אותנו כמכותבים
ההגרלה מבוצעת לפי בחירה ראנדומאלית. תוצאות ההגרלה יפורסמו בסופו של יום חמישי הקרוב.
שיהיה לכם יום נהדר
אפרת




תודה על ההצעה הנחמדה...
השבמחקשלחתי בקשת חברות בפייסבוק וגם נרשמתי לעדכונים
אני אוהבת לבלות עם הילדים בחופש בפעילויות חווייתיות, אך אם אפשר גם מעשירות וממוזגות... הספקנו כבר לבקר במדעטק (ביום הראשון של החופש), ובתכנון לשבועיים הקרובים - מוזיאון ארץ ישראל ומוזיאון המדע בירושלים (בין היתר).
כמובן שבין לבין יש ים ובריכה, אי אפשר להתעלם מכך...
אה, כן - פרסמתי גם לינק בפייסבוק
השבמחקhttp://www.facebook.com/pazfridman
איזה כיף!! אני אוהבת לבלות בעיקר איפה שנעים וצונן. בבריכה נבקר הרבה זה בטוח. מקווה שנספיק לעשות טיול או שניים וביקורים משפחתים.
השבמחקשולי נ.
אפרת יקרה,
השבמחקשלחתי חברות גם בפייסבוק...
אנחנו אוהבים לנסוע לקמפינג בים...לעשות "פיקניק" בסלון, לבשל ולהשתולל...בקרוב אשלח לך את "רשימת הקיץ האולטימטיבית" המלאה שלנו בהמשך לפוסט המקסים שלך :)
חופש נעים! שרון ע.
אפרת יקרה,
השבמחקשלחתי חברות גם בפייסבוק...
אנחנו אוהבים לנסוע לקמפינג בים...לעשות "פיקניק" בסלון, לבשל ולהשתולל...בקרוב אשלח לך את "רשימת הקיץ האולטימטיבית" המלאה שלנו בהמשך לפוסט המקסים שלך :)
חופש נעים! שרון ע.
הכיף שאנו עושים בקיץ מתחלק ליום יום- אז אני והבנות עושות עבודות יצירה, גזירה והדבקה, ציורים בחול על נייר, צבעי ידיים, בריכה על הדשא, ולשבת- אז אנו אוהבים ללכת לים או לנסוע ולבלות עם סבא וסבתא. בסופ"ש הזה ניסע לקיימפינג בכינרת.
השבמחקשלום,אוהבת את הבלוג!שלחתי בקשת חברות בפייסבוק וגם נרשמתי לעדכונים:)ופרסמתי הגרלה כולל לינק להגרלה בפייסבוק.אנחנו אוהבים את הים וכמובן כל מיני עבודות יצירה.
השבמחקugatella
נרשמתי לחברות בפייס. אני אוהבת לבלות בעיקר בעולם היצירה. כשהילדים בבית בלי חוגים ולחץ של יומיום אפשר להגיע למחוזות חדשים, או לממש את כל הרשימה שאמא הכינה כל השנה...
השבמחקיעלי כ.
בילויי קיץ אהובים הרבה יצירה, קצת בריכה וים, ובעיקר הרבה שעות מזגן.
השבמחקאוהבים בקיץ לעשות ה-כ-ל ומהכל, הרי החופש הזה הוא כמעט אינסופי..
השבמחקמי-טל פ